Met alcohol versterkte wijn en Dessertwijn uit Frankrijk

ISBN: 9789493364318

Auteurs: Rudolf Pierik

Publicatiedatum: 23-05-2024

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 447: Wijn en dranken

Uitgever: U2pi BV

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaankweek (het klonen van planten).Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond, Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. Hij ontving driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn in Spreekwoorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argentiniƫ, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australiƫ en Nieuw Zeeland, Madera, Port, Sherry en Dessertwijnen, Zuid-Franse Wijnen, Spaanse en Portugese Wijnen, Wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne, Italiaanse Wijnen, Wijnencyclopedie, Wijn uit Griekenland en Wijnlanden van de wereld.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever