21-07-2024 13:00 Rubriek: Getest
Ook recepten van blogs worden natuurlijk getest in de keuken van Cookboogle. Zo maakte ik de spinaziequiche van Culi-Sandra.nl.
De quiche is makkelijk te maken, zeker als je kant-en-klaar vers of diepvries quichedeeg gebruikt. Overigens vind ik daar niks mis mee. Het is prima van kwaliteit en het scheelt een hoop tijd en werk, zodat je dit gerecht ook makkelijk door de week kunt maken.
De vulling van spinazie, ei en kaas is erg lekker en de quiche vult goed. Zorg wel dat je zoveel mogelijk vocht uit de spinazie wegkookt en weg laat lekken in een vergiet. Ik druk het vaak nog even goed uit met de achterkant van een pollepel. Hoe minder vocht er in je spinazie zit, hoe mooier de vulling wordt.
Het recept vindt je hier: Spinaziequiche met oude kaas.
Klik op het klipje op de foto naast de titel om dit recept op je to-cook-lijst te zetten.