Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Getest: spinaziequiche met oude kaas

21-07-2024 13:00 Rubriek: Getest

Ook recepten van blogs worden natuurlijk getest in de keuken van Cookboogle. Zo maakte ik de spinaziequiche van Culi-Sandra.nl.

De quiche is makkelijk te maken, zeker als je kant-en-klaar vers of diepvries quichedeeg gebruikt. Overigens vind ik daar niks mis mee. Het is prima van kwaliteit en het scheelt een hoop tijd en werk, zodat je dit gerecht ook makkelijk door de week kunt maken.

De vulling van spinazie, ei en kaas is erg lekker en de quiche vult goed. Zorg wel dat je zoveel mogelijk vocht uit de spinazie wegkookt en weg laat lekken in een vergiet. Ik druk het vaak nog even goed uit met de achterkant van een pollepel. Hoe minder vocht er in je spinazie zit, hoe mooier de vulling wordt.

Het recept vindt je hier: Spinaziequiche met oude kaas.

Klik op het klipje op de foto naast de titel om dit recept op je to-cook-lijst te zetten.

Spinazietaart

 

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.