Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Getest: spinaziequiche met oude kaas

21-07-2024 13:00 Rubriek: Getest

Ook recepten van blogs worden natuurlijk getest in de keuken van Cookboogle. Zo maakte ik de spinaziequiche van Culi-Sandra.nl.

De quiche is makkelijk te maken, zeker als je kant-en-klaar vers of diepvries quichedeeg gebruikt. Overigens vind ik daar niks mis mee. Het is prima van kwaliteit en het scheelt een hoop tijd en werk, zodat je dit gerecht ook makkelijk door de week kunt maken.

De vulling van spinazie, ei en kaas is erg lekker en de quiche vult goed. Zorg wel dat je zoveel mogelijk vocht uit de spinazie wegkookt en weg laat lekken in een vergiet. Ik druk het vaak nog even goed uit met de achterkant van een pollepel. Hoe minder vocht er in je spinazie zit, hoe mooier de vulling wordt.

Het recept vindt je hier: Spinaziequiche met oude kaas.

Klik op het klipje op de foto naast de titel om dit recept op je to-cook-lijst te zetten.

Spinazietaart

 

Alle blogs in de rubriek Getest [124]

Getest: Dumplings met vis en garnalen →

07-09-2024 Dumplings met een vulling van witvis en garnalen.

Getest: Krokante gyoza met vis →

06-09-2024 Heerlijke krokante gyoza met witvis. Knutselen met eten en dan beloond worden met zoiets lekkers!

Getest: Vegetarische dumplings →

05-09-2024 Zeer smaakvolle hapjes, die een volwaardige maaltijd vormen.

Aangekondigd [3] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Aangekondigd: augustus 2024 →

Interessante kookboektitels die in augustus 2024 verschijnen

Aangekondigd: juli 2024 →

Voor de komkommermaanden juli en augustus staan er toch nog 17 nieuwe kookboektitels aangekondigd. Hier lees je waar we bij Cookboogle naar uitkijken.

Lijstjes [1] →

Recept [28] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Rigatoni met gehaktballetjes →

Een eenvoudig te bereiden Italiaanse smaakbom.

Recept: Spaghetti Carbonara →

Iedereen kent dit gerecht, maar hoe maak je het nou op Italiaanse authentieke wijze?

Recept: Patatesli Sodalı Börek - Börek met ui, aardappel en bruiswater van de bakplaat →

Börek gevuld met gekaramelliseerde uien en aardappelen bereid op de bakplaat.

Review [34] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: De Zilveren Lepel Pasta →

Als je één boek in je collectie zou moeten hebben, is het De Zilveren Lepel Pasta.

Recensie: Sebze - Vegetarische recepten uit het hart van Turkije →

De Turkse keuken is zoveel meer dan kebab en zeker de vegetarische Turkse keuken is zeer de moeite van het ontdekken waard.

Recensie: Lekker Caribisch Koken →

Ontdek meer dan zestig authentieke recepten uit de rijke culinaire traditie van de Caribische eilanden.