Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Getest: Geroosterde citrus-honinghalloumi met aardappeltjes en venkel

25-07-2024 07:30 Rubriek: Getest

Veel zomerser en zonniger wordt het niet hoor! Man, wat was dit lekker.

Ik maak geregeld wat uit Foodies Magazine. Het augustusnummer is geheel gewijd aan de Griekse keuken en is echt het aanschaffen waard. Dit recept vind je overigens ook op de website van Foodies Magazine.

Het gerecht 'Geroosterde citrus-honinghalloumi met aardappeltjes en venkel' past in de moderne Griekse keuken. De smaken zijn perfect in harmonie met elkaar. De anijzige venkel, de boterzachte aardappeltjes, de zing van de citroen, de stevige bite van de halloumi en het zoete van de honing. Perfect! Denk daar nog een lekker sappig geroosterd tomaatje bij, wat fruitige olijfolie en geurende oregano en je bent helemaal met je hoofd op vakantie.

Ik bedoel: kijk nou! Deze móet toch op je 'to-cook' lijst voor een mooie zomerse dag?

Halloumi

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.