Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Maak soep

Caroline Ellerbeck

Verschijning: 30-08-2024

Snor, Uitgeverij

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Garnalensoep

Uit: Maak soep

09-09-2024 08:00 naar notities Rubriek: Getest

GarnalensoepGarnalensoep ... ik wist het eerlijk gezegd niet zo goed. Dan moet je het natuurlijk juist een keer maken.

Dat bleek een goede beslissing want het was een verrukkelijke soep!

Licht, maar toch goed vullend en met heel veel smaaklagen. 

Vooral de verrassende combinatie van venkel (die je samen met wat andere smaakmakers aanbakt) met garnaal is een match made in heaven. 

De intense kleur komt van een paar eetlepeltjes tomatenpuree en dat voegt ook weer een nieuwe smaak toe. Echt een topsoepje!

Garnalensoep

Voor deze soep kun je trouwens prima diepvriesgarnalen gebruiken en die koop je het voordeligst bij een Aziatische supermarkt. 

Categorieën: hoofdgerecht, bijgerecht, vis

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Maak Soep →

Soep is lekker, eenvoudig en gezond. Dit boek bevat 50 zeer smakelijke soeprecepten.

Getest: Pinda-kippensoep →

Een heerlijke pindasoep met kip en veel groente. Een volwaardige maaltijd.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.