04-04-2025 08:00 naar notities Rubriek: Getest
Hoe vaak komt het nou voor dat je echt iets nieuws proeft? Als je, zoals ik, de 50 bent gepasseerd en je je halve leven al van lekker eten en koken houdt niet zo heel vaak meer. In dit recept worden de sperziebonen soort van gefrituurd in olie en eet je ze gerimpeld en een beetje geblakerd. En dat had ik nog nooit eerder gegeten op deze manier. Superlekker!

De volgende keer laat ik ze nog iets langer blakeren. Ik durfde het de eerste keer niet te hard te laten gaan, maar het is zo lekker dat ik hier nog een keer wat verder mee ga experimenteren.
De boontjes eet je in dit recept met een paddenstoelen/tofu gehakt en in een heerlijk sausje. Beetje jasmijnrijst maakt het helemaal af. Toprecept! Voor het paddenstoelen/tofu gehakt heb je wel een keukenmachine nodig.
Bekijk het inkijkexemplaar bij...
Categorieën: hoofdgerecht, vegetarisch, warm