Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Recept

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Recept: Griekse yoghurtijs uit de Ninja Creami

30-05-2025 07:00 naar notities Rubriek: Recept

Voor 1 Ninja Creami beker

Griekes yoghurtijs

Ingrediënten:

  • 220 gram melk
  • 155 gram slagroom
  • 155 gram Griekse yoghurt
  • 95 gram suiker

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een blender en blender tot de suiker volledig is opgelost. Heb je geen blender? Doe alle ingrediënten dan in een hoge kom en zet je staafmixer erin totdat alle suiker is opgelost.

Waarschijnlijk zit er nu wat schuim op je mengsel. Roer dit rustig door totdat het (grotendeels) is opgelost. 

Doe de mix in je Ninja Creami beker en zet het minimaal 24 uur in de vriezer. 

Zet de beker in de machine en draai het Ice Cream programma. Daarna is het ijs mogelijk nog wat korrelig. Zet het terug in de machine en draai het respin programma. Daarna heb je heerlijk romig ijs met de smaak van Griekse yoghurt.

Bekijk het inkijkexemplaar bij...

Categorieën: nagerecht, tussengerecht

Alle blogs in de rubriek Recept [96]

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

13-08-2025 Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

21-06-2025 Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

02-06-2025 Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Getest [189] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Jerky van zalm →

Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →