Uit de keuken van Cookboogle

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Getest: spinaziequiche met oude kaas

21-07-2024 13:00 Rubriek: Getest

Ook recepten van blogs worden natuurlijk getest in de keuken van Cookboogle. Zo maakte ik de spinaziequiche van Culi-Sandra.nl.

De quiche is makkelijk te maken, zeker als je kant-en-klaar vers of diepvries quichedeeg gebruikt. Overigens vind ik daar niks mis mee. Het is prima van kwaliteit en het scheelt een hoop tijd en werk, zodat je dit gerecht ook makkelijk door de week kunt maken.

De vulling van spinazie, ei en kaas is erg lekker en de quiche vult goed. Zorg wel dat je zoveel mogelijk vocht uit de spinazie wegkookt en weg laat lekken in een vergiet. Ik druk het vaak nog even goed uit met de achterkant van een pollepel. Hoe minder vocht er in je spinazie zit, hoe mooier de vulling wordt.

Het recept vindt je hier: Spinaziequiche met oude kaas.

Klik op het klipje op de foto naast de titel om dit recept op je to-cook-lijst te zetten.

Spinazietaart

 

Aangekondigd [3] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Aangekondigd: augustus 2024 →

Interessante kookboektitels die in augustus 2024 verschijnen

Aangekondigd: juli 2024 →

Voor de komkommermaanden juli en augustus staan er toch nog 17 nieuwe kookboektitels aangekondigd. Hier lees je waar we bij Cookboogle naar uitkijken.

Getest [128] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Provençaalse halloumi →

Voor deze lekkere provençaalse ovenschotel kun je kiezen voor halloumi, maar je kunt ook kabeljauw nemen.

Getest: Orzosalade met perzik + burrata →

Gezonde, friszoete salade met tomaten en rijpe perziken. Smullen!

Getest: Alfredo kip + broccoli →

Een troostrijke romige pasta die ook niet heel zwaar op de maag ligt.

Recept [31] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Rigatoni met gehaktballetjes →

Een eenvoudig te bereiden Italiaanse smaakbom.

Recept: Spaghetti Carbonara →

Iedereen kent dit gerecht, maar hoe maak je het nou op Italiaanse authentieke wijze?

Recept: Patatesli Sodalı Börek - Börek met ui, aardappel en bruiswater van de bakplaat →

Börek gevuld met gekaramelliseerde uien en aardappelen bereid op de bakplaat.

Lijstjes [1] →

Review [36] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Oogsten en Bewaren →

Er wordt best veel 'gemoestuind' in Nederland. Maar wat doe je vervolgens met die overvloed aan komkommers, tomaten en kuiden?

Recensie: Maak Soep →

Soep is lekker, eenvoudig en gezond. Dit boek bevat 50 zeer smakelijke soeprecepten.

Recensie: Dumplings →

'Dumplings' is een nieuw deel uit de serie Chef het zelf. Zelf dumplings maken is leuk om te doen!