18-12-2024 08:00 naar notities Rubriek: Recept
Voor 1 tot 2 personen
Ingrediënten:
- 75 g bloem
- 2 eetlepels cacao
- 160 g bruine basterdsuiker
- 60 g boter, gesmolten
- 0,5 theelepel vanille-extract
- 1 ei
- 50 g pure (70% cacao) chocolatechips
- vanilleroomijs, voor erbij
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed een ovenbestendig koekenpannetje van 12 cm met bakpapier.
Roer in een kom de bloem, cacao, suiker, boter, vanille en het ei door elkaar.
Roer de chocolatechips erdoor.
Schep het mengsel in het beklede pannetje. Bak 20-25 minuten, of tot de brownie is gestold.
Laat 2 minuten in de pan afkoelen. Serveer warm, met ijs, of laat het voor het opdienen helemaal afkoelen.
Uit: Too Easy van Donna Hay
Foto: Con Poulos
Prijs: 32.50 euro
Bekijk het inkijkexemplaar op Bol.com:
Categorieën: bakken zoet, warm