18-12-2024 08:00
naar notities
Rubriek: Recept
Voor 1 tot 2 personen

Ingrediënten:
- 75 g bloem
- 2 eetlepels cacao
- 160 g bruine basterdsuiker
- 60 g boter, gesmolten
- 0,5 theelepel vanille-extract
- 1 ei
- 50 g pure (70% cacao) chocolatechips
- vanilleroomijs, voor erbij
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed een ovenbestendig koekenpannetje van 12 cm met bakpapier.
Roer in een kom de bloem, cacao, suiker, boter, vanille en het ei door elkaar.
Roer de chocolatechips erdoor.
Schep het mengsel in het beklede pannetje. Bak 20-25 minuten, of tot de brownie is gestold.
Laat 2 minuten in de pan afkoelen. Serveer warm, met ijs, of laat het voor het opdienen helemaal afkoelen.
Bekijk het inkijkexemplaar bij...
Categorieën: bakken zoet, warm
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.
Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.
Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.
Spaghetti gekookt in tomatenbouillon. Boordevol smaak en lekker knapperig.
Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.
Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.