Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Recept

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Too easy

Donna Hay

Verschijning: 07-11-2024

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Eenvoudig te bestellen bij:

Recept: Snackbrownie

Uit: Too easy
Een cadeautje van: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

18-12-2024 08:00 naar notities Rubriek: Recept

Voor 1 tot 2 personen

Snackbrownie

Ingrediënten:

  • 75 g bloem
  • 2 eetlepels cacao
  • 160 g bruine basterdsuiker
  • 60 g boter, gesmolten
  • 0,5 theelepel vanille-extract
  • 1 ei
  • 50 g pure (70% cacao) chocolatechips
  • vanilleroomijs, voor erbij

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed een ovenbestendig koekenpannetje van 12 cm met bakpapier. 

Roer in een kom de bloem, cacao, suiker, boter, vanille en het ei door elkaar.

Roer de chocolatechips erdoor.

Schep het mengsel in het beklede pannetje. Bak 20-25 minuten, of tot de brownie is gestold. 

Laat 2 minuten in de pan afkoelen. Serveer warm, met ijs, of laat het voor het opdienen helemaal afkoelen. 

Uit: Too Easy van Donna Hay
Foto: Con Poulos
Prijs: 32.50 euro

Bekijk het inkijkexemplaar op Bol.com:
Bol.com

 

 

 

Categorieën: bakken zoet, warm

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Too Easy →

Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.

Recept: Gebraden kip met honing, mosterd en gekaramelliseerde ui →

Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.

Recept: Tiramisu met limoncello →

Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.

Getest: Gekaramelliseerde tomatenspaghetti →

Spaghetti gekookt in tomatenbouillon. Boordevol smaak en lekker knapperig.

Getest: Galette met kaas en bloemkool →

Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.

Getest: Pasta met tonijn, rucola en citroen →

Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.

Alle blogs in de rubriek Recept [58]

Recept: Gebraden kip met honing, mosterd en gekaramelliseerde ui →

17-12-2024 Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.

Recept: Tiramisu met limoncello →

16-12-2024 Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.

Lijstjes [1] →

Review [50] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Too Easy →

Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.

Recensie: Winter →

Winter van Diana Henry biedt 120 seizoensgebonden recepten die comfort en creativiteit combineren. Het boek is praktisch, inspirerend en perfect voor de koude maanden.

Recensie: Lekker Hollands →

Lekker Hollands: gedegen klassiekers en variaties op klassiekers, maar niet veel nieuws aan de horizon.

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Getest [158] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Gekaramelliseerde tomatenspaghetti →

Spaghetti gekookt in tomatenbouillon. Boordevol smaak en lekker knapperig.

Getest: Galette met kaas en bloemkool →

Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.

Getest: Pasta met tonijn, rucola en citroen →

Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.