12-12-2024 08:00
naar notities
Rubriek: Getest
Hoe ze het doet, ik weet het niet. Opnieuw heb ik een boek onder ogen van Donna Hay waaruit ik alles wel zou willen maken.
Echt easy, echt lekker, echt snel klaar. De ingrediënten pik je op weg naar huis op uit de supermarkt en je bent meteen klaar om te gaan koken. Ben je eenmaal begonnen, dan staat het ook in twintig minuten tot een half uurtje op tafel.
En deze pasta is in één woord VERRUKKELIJK!
Categorieën: hoofdgerecht, warm
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.
Een klein, warm, smeuïg en chocoladerig hapje.
Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.
Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.
Spaghetti gekookt in tomatenbouillon. Boordevol smaak en lekker knapperig.
Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.