15-12-2024 08:00 naar notities Rubriek: Getest
Spaghetti koken zoals je risotto maakt.... ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. In Too Easy van Donna Hay vind je een recept om dit te maken. Het is zeer eenvoudig om te maken. Net al bij risotto moet je er even bijblijven om te voorkomen dat de spaghettislierten aan elkaar blijven plakken, maar de smaak is het waard. De tomatenbouillon trekt lepel voor lepel volledig in de pasta en als je het daarna nog lekker even laat bakken, krijg je een smaak en mondgevoel dat aan lasagne doet denken. Heerlijk!
Een lekkere simpele groene salade erbij en klaar ben je.
Leuk detail: ik had wat Parmezaanse kaas geraspt en het er in een kommetje op tafel bijgezet, maar die bleef onaangeroerd. Dit gerecht heeft simpelweg niets meer nodig dan dit. Heel bijzonder.
Een volgende keer gebruik ik wel een andere pan. Een lage brede (wok of hapjespan bijvoorbeeld) zodat de pasta iets meer ruimte heeft om te bakken.
Uit: Too Easy van Donna Hay
Prijs: 32,50
Bekijk het inkijkexemplaar op Bol.com:
Categorieën: hoofdgerecht, warm