Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Even more Basics to Brilliance

Donna Hay

Verschijning: 07-11-2023

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Eenvoudig te bestellen bij:

Gekaramelliseerde uien op drie manieren

Uit: Even more Basics to Brilliance

27-03-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

Gekaramelliseerde uien-pasta met krokante salieVeel overtuigingskracht heb ik niet nodig als er een nieuw boek van Donna Hay op de markt komt. Die moet ik nou eenmaal gewoon hebben.

Wat dat precies is? De smaken in haar recepten passen precies bij mijn voorkeuren en wat ik het allerbelangrijkste vindt: de recepten kloppen altijd.

Voor deze pasta moest er 2 kilo uien gesneden worden. Van deze basis (gekaramelliseerde uien) maakte ik uit hetzelfde boek al eens de uiensoep. Echt ook heel lekker. Van diezelfde basis nu de gekaramelliseerde uien-pasta met krokante salie en een heerlijke bol burrata erop. Man, wat een feest weer. 

Zoals ik gewend ben van haar recepten, klopt het recept heel goed. Ik twijfelde heel even toen er best een grote hoeveelheid bouillon toegevoegd moest worden, maar je kunt met een gerust hart op Donna vertrouwen. Het kwam goed.

Heerlijke pasta!

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Levert Donna Hay opnieuw? →

Het is geen geheim: Donna Hay en ik zijn een match made in heaven. Voldoet 'Even more Basics tot Brilliance' ook weer aan de hoge verwachtingen?

Knoflook smaakbompasta →

In 'Even more Basics to Brilliance' staat een pasta waar knoflookliefhebbers hun vingers bij af zullen likken.

Zalm met een vurige chiliolie →

In 'Even more Basics to Brilliance' staat een heerlijke knapperige chiliolie die erg lekker is bij zalm. Een vurig visje dus.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer