21-03-2024 00:00 Rubriek: Getest
Ik verheugde me erg op deze lekkere knapperige zoete aardappelfrietjes uit de oven. Op de foto in het boek zag het er ook erg lekker uit.
Ik had ze wel eens ergens gegeten en toen waren ze lekker krokant, maar helaas bleven de mijne erg slap. Wel lekker, maar erg slap.
Ik postte dit op Instagram en kreeg als tip: zoete aardappelfrites 10 minuten weken ik koud water, droogdeppen, met olie sprayen, beetje maizena erover, 220 graden in de oven (15 minuten), omdraaien en nog 16-19 minuten.
Ik ga het zeker proberen, maar zoals het in dit recept staat beschreven werkt het in ieder geval niet. Lekker, maar niet knapperig.
De aioli
De aioli daarentegen was top, als je van knoflook houdt tenminste. De combinatie van de aioli met zwarte bonen en de smaak van de zoete aardappel echt heel lekker. Het past erg goed bij elkaar. Recept is goed leesbaar, prima te volgen, maar op deze manier zoete aardappelfrites maken doe ik niet nog een keer.