Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Taco's

Sandra Mahut

Verschijning: 06-03-2024

HarperCollins Holland

Eenvoudig te bestellen bij:

Taco met gemarineerde zalm: lekker!

Uit: Taco's

18-04-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

Op pagina 48 en 49 vind je in het boekje 'Taco's' het recept voor Taco's met Gemarineerde Zalm Nikkei. Begin op tijd want de zalmblokjes moeten minimaal een half uur maar het liefst een hele nacht marineren in de koelkast. Het resultaat is echt heel lekker. Je eet het koud, dus een perfect gerecht voor een zomerse dag.

Je kunt de zelfgemaakte maïstortilla's eventueel vervangen door in de winkel gekochte tacoschelpen. Zo maak je het jezelf wat makkelijker, maar qua smaak kan eigenlijk niets op tegen zelfgemaakt.

Taco's gemarineerde zalm nikkei

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Taco's: het gerecht met een eigen feestdag →

Zelf taco's maken is ontzettend leuk om te doen en het is een perfect gerecht om samen met je kinderen te maken.

Kabeljauw op je taco, why not? →

Krokant gebakken kabeljauw met een lekkere frisse yoghurtsaus op een taco. Het kan allemaal.

Tomatensaus, garnalen. Wat wil je nog meer? →

Onze persoonlijke favoriete taco uit het boekje 'Taco's' zijn die met tomatensaus, garnalen en guacamole.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.