Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Taco's

Sandra Mahut

Verschijning: 06-03-2024

HarperCollins Holland

Eenvoudig te bestellen bij:

Tomatensaus, garnalen. Wat wil je nog meer?

Uit: Taco's

19-04-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

Deze zijn supersnel klaar en heel erg lekker. De combinatie van de tomatensaus, garnalen en guacamole is een absolute hit. Afgemaakt met een dotje crème fraîche en wat koriander heb je een voltreffer voor een makkelijke doordeweekse dag.

Om het jezelf nog makkelijker te maken kun je de taco's ook in de winkel kopen in plaats van zelf maken.

Het recept is goed zoals het in het boekje staat, maar je kunt uiteraard varieren en experimenteren. 

Taco's met garnalen, tomatensaus en guacamole

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Taco's: het gerecht met een eigen feestdag →

Zelf taco's maken is ontzettend leuk om te doen en het is een perfect gerecht om samen met je kinderen te maken.

Kabeljauw op je taco, why not? →

Krokant gebakken kabeljauw met een lekkere frisse yoghurtsaus op een taco. Het kan allemaal.

Taco met gemarineerde zalm: lekker! →

Heerlijke taco's van maïstortilla's met in sojasaus en mirin gemarineerde zalmblokjes.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Lijstjes [1] →