Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Taco's

Sandra Mahut

Verschijning: 06-03-2024

HarperCollins Holland

Eenvoudig te bestellen bij:

Kabeljauw op je taco, why not?

Uit: Taco's

20-04-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

Deze taco is verrassend snel klaar.... als je de pickles al gemaakt hebt tenminste. Ook niet moeilijk, maar het moet wel even staan voordat je het kan eten.

Het paneren van de kabeljauw staat goed omschreven dus als je het volgens het recept doet, kan er niet zoveel misgaan.

Als je de taco's zelf maakt ben je iets langer bezig, maar ook dan is het zo gepiept. Heb je daar geen zin in, dan kun je natuurlijk altijd taco's in de winkel halen. Ik raad je wel aan om het in ieder geval eens te proberen, want het is leuk om te doen en erg lekker. Bovendien zit er dan geen houdbaarheidsrommel in.

Taco's met kabeljauw

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Taco's: het gerecht met een eigen feestdag →

Zelf taco's maken is ontzettend leuk om te doen en het is een perfect gerecht om samen met je kinderen te maken.

Tomatensaus, garnalen. Wat wil je nog meer? →

Onze persoonlijke favoriete taco uit het boekje 'Taco's' zijn die met tomatensaus, garnalen en guacamole.

Taco met gemarineerde zalm: lekker! →

Heerlijke taco's van maïstortilla's met in sojasaus en mirin gemarineerde zalmblokjes.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Lijstjes [1] →

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer