15-07-2024 19:45 naar notities Rubriek: Getest
Dit is typisch zo'n recept waar je je eigen draai aan kunt geven, maar maak 'm vooral ook een keer zoals het in het boek staat. De inspiratie van de auteur komt van vis 'en papillote', dat ken je vast: vis bereid in de oven in een pakketje samen met wat smaakmakers.
In dit geval draai je een currypasta van ui, bouillon en wat smaakmakers en dat meng je door de garnalen. De garnalen doe je vervolgen in een braadslee die is bekleed met aluminiumfolie en je doet er spinazie en okra bij. Okra kon ik helaas niet vinden in mijn woonplaats, dus ik heb er een groene paprika bij gedaan. Vervolgens vouw je het folie dicht en gaat het geheel in de oven.
Nog iets erbij?
Je kunt op de plaat wat (voorgekookte) stukjes aardappel toevoegen. Die nemen de currysaus dan ook heel lekker op. Ik heb gekozen voor rijst en dat was ook heel erg lekker.
Variaties
In de currypasta kun je allerlei lekkers toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beetje pit? En je kunt ook heel goed variëren met de groentes die je toevoegt. Gebruik je fantasie en proef!