Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Dumplings

La Taverne de ZHAO

Verschijning: 03-07-2024

HarperCollins Holland

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Krokante gyoza met vis

Uit: Dumplings

06-09-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

GyozavisVoor de gyoza met vis uit 'Dumplings' heb ik een beetje de binnenbocht genomen zoals dat heet. Ik heb namelijk kant en klare gyoza velletjes gekocht bij de Aziatische supermarkt. Het vullen is werk genoeg, dus ik vond dat een prima idee.

Deze vellen kun je trouwens ook heel goed voor bijvoorbeeld ravioli gebruiken!

De vulling bestaat uit witvis (ik heb gewone diepvries koolvis gebruikt) met bleekselderij en smaakmakers. 

Deze gyoza bak je na het vullen in een koekenpan aan één kant en vervolgens giet je er wat water bij, gaat de deksel op de pan en stoof je het verder gaar in een paar minuutjes. 

Superlekker en heerlijk krokant, maar wel een behoorlijk tijdrovend klusje.

gyozavis2

 

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Dumplings →

'Dumplings' is een nieuw deel uit de serie Chef het zelf. Zelf dumplings maken is leuk om te doen!

Getest: Dumplings met vis en garnalen →

Dumplings met een vulling van witvis en garnalen.

Getest: Vegetarische dumplings →

Zeer smaakvolle hapjes, die een volwaardige maaltijd vormen.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Lijstjes [1] →