Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Paddenstoelen

Martin Nordin

Verschijning: 18-09-2024

HarperCollins Holland

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Romige Pasta met gebakken champignons en spruitjes

Uit: Paddenstoelen

08-10-2024 07:30 naar notities Rubriek: Getest

Het is oktober, dus ik verheugde me alweer een tijdje op spruitjes. Spruitjes zijn een prachtige combinatie met champignons en gecombineerd met een lekkere pasta een perfect doordeweeks maaltje.

Ik vond in 'Paddenstoelen' van Martin Nordin het recept Romige Pasta met gebakken Champignons en Spruitjes. De pasta kook je en meng je met een 'prutje' van ui, knoflook, cashewpasta en edelgistvlokken. Dat geeft de pasta zelf al zijn smaak. Echt heel lekker. De groenten gaan er apart bij of doorheen. Smullen!

Romige pasta

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Paddenstoelen →

Een boek vol met alleen maar plantaardige recepten met paddenstoelen.

Recept: Romige champignonsoep met tahin, miso en cashew →

Een romige champignonsoep met allerlei Oosterse smaken

Getest: Eekhoorntjesbroodrisotto met cashewpasta →

Niks langzaam bouillon toevoegen en rustig maar continu roeren. Dit is een geheel andere wijze van risotto maken.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Lijstjes [1] →

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.