Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Too easy

Donna Hay

Verschijning: 07-11-2024

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Gekaramelliseerde tomatenspaghetti

Uit: Too easy

15-12-2024 08:00 naar notities Rubriek: Getest

Spaghetti koken zoals je risotto maakt.... ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. In Too Easy van Donna Hay vind je een recept om dit te maken. Het is zeer eenvoudig om te maken. Net al bij risotto moet je er even bijblijven om te voorkomen dat de spaghettislierten aan elkaar blijven plakken, maar de smaak is het waard. De tomatenbouillon trekt lepel voor lepel volledig in de pasta en als je het daarna nog lekker even laat bakken, krijg je een smaak en mondgevoel dat aan lasagne doet denken. Heerlijk!

Tomatenspaghetti

Een lekkere simpele groene salade erbij en klaar ben je. 

Leuk detail: ik had wat Parmezaanse kaas geraspt en het er in een kommetje op tafel bijgezet, maar die bleef onaangeroerd. Dit gerecht heeft simpelweg niets meer nodig dan dit. Heel bijzonder.

Een volgende keer gebruik ik wel een andere pan. Een lage brede (wok of hapjespan bijvoorbeeld) zodat de pasta iets meer ruimte heeft om te bakken. 

Uit: Too Easy van Donna Hay
Prijs: 32,50
Bekijk het inkijkexemplaar op Bol.com:

Bol.com

 

 

 

Categorieën: hoofdgerecht, warm

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Too Easy →

Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.

Recept: Snackbrownie →

Een klein, warm, smeuïg en chocoladerig hapje.

Recept: Gebraden kip met honing, mosterd en gekaramelliseerde ui →

Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.

Recept: Tiramisu met limoncello →

Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.

Getest: Galette met kaas en bloemkool →

Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.

Getest: Pasta met tonijn, rucola en citroen →

Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.

Alle blogs in de rubriek Getest [158]

Getest: Galette met kaas en bloemkool →

13-12-2024 Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.

Getest: Pasta met tonijn, rucola en citroen →

12-12-2024 Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.

Review [50] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Too Easy →

Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.

Recensie: Winter →

Winter van Diana Henry biedt 120 seizoensgebonden recepten die comfort en creativiteit combineren. Het boek is praktisch, inspirerend en perfect voor de koude maanden.

Recensie: Lekker Hollands →

Lekker Hollands: gedegen klassiekers en variaties op klassiekers, maar niet veel nieuws aan de horizon.

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Lijstjes [1] →

Recept [58] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Snackbrownie →

Een klein, warm, smeuïg en chocoladerig hapje.

Recept: Gebraden kip met honing, mosterd en gekaramelliseerde ui →

Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.

Recept: Tiramisu met limoncello →

Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.