Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Tweed time

Theresa Baumgärtner

Verschijning: 16-10-2024

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Pasta met Paddenstoelen

Uit: Tweed time

09-03-2025 08:00 naar notities Rubriek: Getest

Soms wil je gewoon snel klaar zijn maar toch lekker eten. In Tweed Time vond ik een pastagerecht dat aan deze voorwaarden voldoet. 

Deze pasta is vegetarisch en maak je met kastanjechampignons (of andere paddenstoelen naar keuze). 

Paddenstoelenpasta

De smaakmakers zijn knoflook, bouillon, witte wijn, sojasaus en citroensap. Afgetopt met wat Parmezaansekaas flakes heb je een heerlijk, smaakvol en gezond maaltje.

Paddenstoelenpasta

Wat er precies Schots aan is (Tweed Time is een Schots geïnspireerd kookboek) is me niet helemaal duidelijk, maar lekker is het zeker!

Bekijk het inkijkexemplaar bij...

Categorieën: hoofdgerecht, vegetarisch

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Review: Tweed Time →

Feelgood recepten en inspiratie uit Schotland

Getest: Pompoen-aardappelgratin →

Heerlijke ovenschotel met pompoen en aardappelen, eenvoudig te maken

Getest: Bloemkoolroosjes en aardappelen van de bakplaat →

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.