21-03-2025 08:00 naar notities Rubriek: Getest
Volgens mij is de aardappel het veelzijdigste ingrediënt dat er bestaat. Je kunt het het koken, bakken, stoven, frituren en roosteren en het laat zich combineren met bijna alles. Ik ben persoonlijk nogal gek op een lekker aardappeltje. Toch merk je dat je vaak vervalt in je standaard bereidingen. Je weet dat het op deze manier lekker is, dus why not?

In 'Puur Aardappel' staat een recept van redelijk eenvoudig gebakken aardappeltjes, maar dan met honing en chilivlokken. En dat vond ik verrassend eenvoudig en verrassend lekker. Erbij hebben we er een kiprollade en wat kort gekookte broccoli gegeten. Je kunt het jezelf nog wat makkelijker maken door niet met de meloenboor aan de slag te gaan om de bolletjes uit de aardappel te halen, maar ze kant en klaar (en voorgegaard) in de winkel te kopen.
Top, helemaal niks mis met dit recept en het combineert goed met bijna alles.
Bekijk het inkijkexemplaar bij...
Categorieën: bijgerecht