30-11-2024 17:10
naar notities
Rubriek: Getest
Soms maak je iets uit een kookboek en denk je: waarom ben ik hier zelf nooit opgekomen?
Dat had ik met deze stamppot uit Lekker Hollands van Rudolph van Veen. Ik heb heel wat stamppotten gemaakt: boerenkool, andijvie, spruitjes, worteltjes ... noem maar op. Maar een stamppot met rucola had ik niet bedacht.
Door de rucola wordt de stamppot lekker pittig en de kaas maakt het gerecht lekker 'rijk' van smaak. De gouden tip voor een lekkere stamppot? Kook je aardappelen in bouillon. Thank me later :-)
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
Voor de uiteindelijke smaak van de soep maakt het heel veel uit welke tomaten je kiest. Voorroosteren van de tomaten geeft extra smaak!
Oma's draadjesvlees is een Hollands fenomeen. Sukade moet lang sudderen en het hele huis ruikt vervolgens naar vroeger.
Een klassieker met een twist: witlof, ham en kaas geserveerd met gevulde eitjes
Eén van de meest gegeten toetjes in Nederland: vanillevla! Maak het eens zelf, want dat is dubbellekker!
Oerhollandse kippensoep naar recept van Rudolph van Veen.