Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Tofu

Emma de Thouars

Verschijning: 23-08-2022

Singel Uitgeverijen

Eenvoudig te bestellen bij:

Mijn favoriet: Pad Prakow met Tofu en een crispy ei

Uit: Tofu

23-01-2024 00:00 naar notities Rubriek: Getest

De absolute topper uit 'Tofu' tot nu toe was toch wel de Pad Prakow met Tofu en een crispy ei. Het recept vind je op pagina 158 van het boek.

De tofu wordt voor dit gerecht gefrituurd in een laagje neutrale olie, vermengd met een heerlijke saus en geserveerd met rijst een een gefrituurd (en daardoor lekker knapperig) ei. Smullen!

Lees hier de notities die bij dit recept zijn gemaakt

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Zelfgemaakte tofu: ook lekker zonder opsmuk →

Een boek over tofu moet natuurlijk een recept bevatten om zelf tofu te maken en gelukkig is dat zo in dit boek.

Butter tofu Sloppy Joe uit 'Tofu' →

Deze Sloppy Joe doet niet onder voor zijn vlezige broertje. Kijk op pagina 43.

Mapo Tofu uit 'Tofu' →

Behoorlijk pittige Mapo Tofu, erg lekker. Kijk op pagina 89.

Tofu: blanco canvas voor alle smaken →

Tofu van Emma de Thouars - Een heel boek over tofu en echt niet alleen voor vegetariƫrs. Tofu is zoveel meer dan een vleesvervanger.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer