Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Vega India

Paulami Joshi

Verschijning: 08-11-2023

Overamstel Uitgevers

Eenvoudig te bestellen bij:

Aubergine, anders dan anders

Uit: Vega India

04-03-2024 00:00 naar notities Rubriek: Getest

Aubergine is normaal gesproken niet één van mijn favoriete groenten. Toch wilde ik de 'zoetzure gestoofde aubergine' (pagina 116) uit 'Vega India' proberen. Juist omdat ik wilde proeven of een andere bereidingswijze mij wel zou kunnen bekoren. 

Je bent niet lang bezig met dit gerecht en het combineert fantastisch met platbrood of met een kommetje rijst. De smaak is heel erg goed, een beetje zoetigheid, een beetje pit en een beetje zout. Het recept is prima te volgen. Dit gerecht ga ik zeker vaker maken.

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

De Indiase keuken is zoveel meer dan curry →

Vega India van Paulami Joshi. Voedzame en vegetarische maaltijden, perfect voor de thuiskok

Smullen: eieren in een romige kormasaus →

Een vegetarisch gerecht voor fijnproevers dat eenvoudig vegan te maken is.

Lekker pittig platbrood →

Platbrood met een lekkere kaasvulling en chilivlokken

Lekkere romige stoof met bulgur →

Stoof met bulgur in plaats van rijst voor een langduriger verzadigd gevoel.

Een lekker romig drankje van pistache →

Afgeleid van een klassieker tijdens de feestdagen, badam milk (een amandeldrankje met specerijen)

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Lijstjes [1] →