Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Tasty Asia

Filip Poon

Verschijning: 08-05-2024

HarperCollins Holland

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Rode kipcurry

Uit: Tasty Asia

08-06-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

Rode kipcurryDeze curry staat in ongeveer een half uur op tafel. Voor curry kun je ons hier thuis wakker maken, echt. 

Curry's moeten vaak lang pruttelen om de smaken goed tot ontwikkeling te laten komen en ze zijn vaak de tweede dag nog lekkerder dan de eerste dag. 

Deze curry is na een half uurtje al klaar om gegeten te worden. Ik ben altijd wat sceptisch over snel klaar en net zo lekker, maar in dit geval is het echt zo. Dat maakt deze curry een perfecte voor doordeweek. 

Er gaat spinazie door voor de extra vitamines en op het laatst een kneepje limoensap, dat alle smaken als het ware optilt.

Erg lekker!

Rode kipcurry

Categorieën: hoofdgerecht, gevogelte

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recept: Korean Fried Chicken →

Heerlijke, knapperige, malse kip met een goddelijke pittige en zoetzure saus - deze mag je echt niet overslaan!

Recensie: Tasty Asia →

Het is pittig, het is zuur, zoet en meestal tjokvol umami. Men kookt steeds vaker recepten uit de veelzijdige Aziatische keuken.

Getest: Pad Thai →

Pad Thai is niet moeilijk te maken, een heerlijk gerecht met tofu en garnalen. De Pad Thaisaus is top!

Getest: Nasi Goreng streetfood style →

Fried rice streetfood style, met alle karakteristieke smaken die daarbij horen.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Lijstjes [1] →

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.