Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Tasty Asia

Filip Poon

Verschijning: 08-05-2024

HarperCollins Holland

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Pad Thai

Uit: Tasty Asia

10-06-2024 08:00 naar notities Rubriek: Getest

Dit recept is er eentje die voor herhaling vatbaar is. Snel, gezond en zeer veel smaak. Vooral de saus is echt top. 

De combinatie van de knapperige taugé en broodkruimels met de vlezige garnalen is heel erg lekker. Als je dit boek hebt of koopt is dit het eerste recept dat je eruit moet maken!

Pad Thai

Categorieën: hoofdgerecht, vis

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recept: Korean Fried Chicken →

Heerlijke, knapperige, malse kip met een goddelijke pittige en zoetzure saus - deze mag je echt niet overslaan!

Recensie: Tasty Asia →

Het is pittig, het is zuur, zoet en meestal tjokvol umami. Men kookt steeds vaker recepten uit de veelzijdige Aziatische keuken.

Getest: Nasi Goreng streetfood style →

Fried rice streetfood style, met alle karakteristieke smaken die daarbij horen.

Getest: Rode kipcurry →

Een supersnelle en super makkelijke, romige curry: Rode Kipcurry

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Lijstjes [1] →

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.