09-06-2024 07:25
naar notities
Rubriek: Getest
Deze nasi goreng is een echte smaakbom. Een hele goede combinatie van zoet, pittig en zout. Gebakken eitje erbij, komkommertje, tomaatje, wat sambal... niets meer aan doen. Kook de rijst bij voorkeur 's morgens al, als je het 's avonds wilt eten. Als je de rijst helemaal laat afkoelen, bakt hij het mooist.
Categorieën: hoofdgerecht, gevogelte
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
Heerlijke, knapperige, malse kip met een goddelijke pittige en zoetzure saus - deze mag je echt niet overslaan!
Het is pittig, het is zuur, zoet en meestal tjokvol umami. Men kookt steeds vaker recepten uit de veelzijdige Aziatische keuken.
Pad Thai is niet moeilijk te maken, een heerlijk gerecht met tofu en garnalen. De Pad Thaisaus is top!
Een supersnelle en super makkelijke, romige curry: Rode Kipcurry