15-09-2024 08:00
naar notities
Rubriek: Getest
Deze salade is in een handomdraai klaar en echt heel erg lekker. Orzo leent zich heel goed voor verwerking in een salade en de perzik maakt er een zomerse topper van.
En dan die bol burrata er bovenop ... wat een genot is dat spul toch ook!
Het is wel een hele lichte maaltijd, dus een lekker broodje erbij is geen overbodig luxe.
Categorieën: hoofdgerecht, koud, lunch
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
Recepten zijn bijna altijd voor 4 of meer eters. Eén pan, één portie is er voor de solokoks.
Een soep met de vurige frisheid van gember die in een mum van tijd op tafel staat.
De combinatie van zongedroogde tomaten, verse basilicum en olijven zorgen voor een mediterraan gevoel.
Het is natuurlijk een beetje verboden omdat het helemaal niet zo 'hoort' maar als je boze Italianen durft te riskeren, maak dan deze risotto!
Voor deze lekkere provençaalse ovenschotel kun je kiezen voor halloumi, maar je kunt ook kabeljauw nemen.
Een troostrijke romige pasta die ook niet heel zwaar op de maag ligt.