Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Eén pan, één portie

Eleanor Wilkinson

Verschijning: 20-08-2024

Fontaine Uitgevers

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Orzosalade met perzik + burrata

Uit: Eén pan, één portie

15-09-2024 08:00 naar notities Rubriek: Getest

Deze salade is in een handomdraai klaar en echt heel erg lekker. Orzo leent zich heel goed voor verwerking in een salade en de perzik maakt er een zomerse topper van. 

En dan die bol burrata er bovenop ... wat een genot is dat spul toch ook! 

Het is wel een hele lichte maaltijd, dus een lekker broodje erbij is geen overbodig luxe. 

orzosalade met perzik en burrata

 

Categorieën: hoofdgerecht, koud, lunch

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Eén pan, één portie →

Recepten zijn bijna altijd voor 4 of meer eters. Eén pan, één portie is er voor de solokoks.

Recept: Rijstkom met gemberkip →

Een soep met de vurige frisheid van gember die in een mum van tijd op tafel staat.

Recept: Toscaanse kip met aardappel →

De combinatie van zongedroogde tomaten, verse basilicum en olijven zorgen voor een mediterraan gevoel.

Recept: Risotto Carbonara →

Het is natuurlijk een beetje verboden omdat het helemaal niet zo 'hoort' maar als je boze Italianen durft te riskeren, maak dan deze risotto!

Getest: Provençaalse halloumi →

Voor deze lekkere provençaalse ovenschotel kun je kiezen voor halloumi, maar je kunt ook kabeljauw nemen.

Getest: Alfredo kip + broccoli →

Een troostrijke romige pasta die ook niet heel zwaar op de maag ligt.

Alle blogs in de rubriek Getest [150]

Getest: Knapperige spruitjes met salie en knoflook →

18-11-2024 Spruitjes worden vaak bij de kerstdis gegeten. Deze manier van bereiden is snel en ze blijven lekker knapperig.

Getest: Omgekeerde prei-walnotentaart →

17-11-2024 Een knapperig hartig, maar ook zoet taartje. Volledig plantaardig en lekker als bijgerecht bij een feestelijke maaltijd.

Getest: Plaattaart met tomaat, kaas en pesto →

14-11-2024 Voor plaattaarten kun je mij wakker maken. Deze is eenvoudig te maken en zeer smaakvol.

Review [46] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Van de Plank →

'Van de Plank' speelt volop in op de 'Grazing Boards' trend: Hoe stel je precies een mooi en lekker Grazing Board samen?

Recensie: A Very Vegan Christmas →

Steeds meer mensen willen helemaal of deels plantaardig eten. De feestdagen zijn dan vaak een uitdaging. Dit boek lost dat op.

Recensie: Tinned Tomatoes →

Een heel boek over een product dat iedereen altijd in zijn voorraadkast zou moeten hebben.

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Lijstjes [1] →

Recept [48] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Perfect Pavlova Board →

Pavlova het ultieme feestelijk dessert voor Kerst of voor Pasen. Een beter shared dessert bestaat er toch niet?

Recept: Granaatappel-negroni →

Een eenvoudige cocktail die in grote hoeveelheden te maken is.

Recept: Bloedsinaasappelpavlova →

Een meringue met een karamelachtige smaak, die het goed doet bij fris, scherp smakende bloedsinaasappels en lobbig geklopte room.