02-10-2024 08:00
naar notities
Rubriek: Getest
De zalm in dit gerechtje wordt op de huid gebakken, waardoor deze heerlijk krokant wordt. Dit gebeurt vrij heet, zodat de binnenkant nog een beetje roze blijft. Voor het beste resultaat dep je de huid goed droog en bak je de zalm in een flink hete anti-aanbakpan in een flinke scheut olijfolie.
Erbij eet je krieltjes en een salade van gezouten komkommer. Vooral de dille en de kappertjes doen het goed als smaakmaker.
Categorieën: hoofdgerecht, warm
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
Zie je er ook wel eens tegenop om voor een groep te koken die een feestelijke en goed etentje verwacht? Dan is dit jou boek.
Op zoek naar een snelle en makkelijke manier om een lekkere risotto te maken? Gebruik je oven!
De geklopte fetadip hype van een paar jaar geleden had ik een gemist, maar het blijkt een perfect dipje voor een feestje!
Een werkelijk fantastisch voorgerecht, dan in een vloek en een zucht op tafel staat.