Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Simply Jamie

Jamie Oliver

Verschijning: 26-09-2024

VBK Media

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Gepocheerd ei met knoflook en paddenstoelen

Uit: Simply Jamie

12-10-2024 07:30 naar notities Rubriek: Getest

Ook dit gerecht past perfect in dit boek. De smaken zijn rijk en passen goed bij elkaar (want Jamie Oliver) en de bereiding is eenvoudig (want Simply Jamie). Het is alleen geen schoonheid: 

Gepocheerd ei

Het is een beetje een gekke combinatie van smaken en texturen, maar ik heb behoorlijk zitten smullen. Ik heb de schotel gemaakt na een lange werkdag, dus heel veel tijd en moeite kostte het niet. Mijn lief was wat minder gecharmeerd van de geitenkaas die erover ging. Hij is al geen grote liefhebber van geitenkaas, maar hij vond het bij deze schotel niet passen. 

Smaken verschillen, ik vond het heerlijk!

Gepocheerd ei met knoflook en paddenstoelen

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Simply Jamie - Jamie Oliver →

Een nieuwe Jamie is altijd goed nieuws. Eenvoud is wat mensen willen, Simply Jamie is wat ze krijgen.

Recept: Megamakkelijk maisbrood →

Dit brood bak en serveer je in een pan. Veel smaak, weinig gedoe.

Recept: Kip in broodsaus uit de oven →

Recept: Fantastische blikfruitgranita →

Met handig en betaalbaar fruit uit blik wat wat leuke combi's zet je zó een toptoetje op tafel

Getest: Pasta met geroosterde paprika uit een pot →

Een zeer zomerse pastasaus, die ik een vloek en een zucht op tafel staat.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer