Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Bakken in de airfryer

Simone van der Koelen

Verschijning: 05-11-2024

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Hazelnootbroodjes van bladerdeeg

Uit: Bakken in de airfryer

10-04-2025 08:00 naar notities Rubriek: Getest

Ondanks de lucht (zie mijn post van gisteren) in mijn Airfryer, ben ik toch verder gaan testen en bij het maken van deze Hazelnootbroodjes proefde ik al bijna niets meer van de frituur die eerder in de airfryer was gebakken. Gelukkig maar. 

Hazelnootbroodjes

Je gebruikt voor dit recept een rol vers bladerdeeg, hazelnootpasta en hazelnoten. That's it. Dit rol je op, snijd je in stukjes en die gaan in je Airfryer. Het restultaat: heerlijk zoete bladerdeeghapjes die erg lekker zijn bij de thee of koffie. 

Bekijk het inkijkexemplaar bij...

Categorieën: snack, bakken zoet

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Bakken in de Airfryer →

Hoe het bakken in de airfryer mij beviel? Lees vooral even mee.

Getest: Yoghurtcake met nectarine →

Heerlijke frisse cake, makkelijk te maken en snel klaar.

Getest: Rustiek brood →

Een makkelijk en snel brood, gebakken in de Airfryer.

Recept: Hamburgerbroodjes gebakken in de Airfryer →

Broodjes voor je favoriete (vega(n)) burger maak je eenvoudig zelf in je airfryer. Bak je mee?

Recept: Tiramisucupcakes uit Bakken in de Airfryer →

Deze week testbak ik uit Bakken in de Airfryer. Zin om mee te testen? Maak dan deze heerlijke cupcakes.

Alle blogs in de rubriek Getest [189]

Getest: Gegrilde zalm en groenten met miso en gesmolten boter →

21-05-2025 Een comfortfoodklassieker uit Hokkaido

Getest: Jerky van zalm →

20-05-2025 Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

19-05-2025 Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Recept [96] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Lijstjes [1] →