20-10-2024 07:30 naar notities Rubriek: Recept
Voor 4 personen
INGREDIËNTEN
- 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukken
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 rode peper, fijngehakt zonder zaadjes
- 100 g zongedroogde tomaten
- 100 g rucola
- 150 g belegen kaas, geraspt
- peper en zout
BEREIDINGSWIJZE
Doe de aardappelen in de pot van de slowcooker.
Voeg de ui, knoflook, rode paprika, rode peper en zongedroogde tomaten toe. Er mag rustig wat van de zongedroogde-tomatenolie mee worden geschept, dat zorgt alleen maar voor smaak!
Gaar de aardappelen 5 uur op Low of 3 uur op High.
Stamp de aardappelen fijn met een aardappelstamper en schep de rucola en belegen kaas erdoor. Breng de stamppot op smaak met peper en zout.
Foto en recept: Sabine Koning
Uit: Het Vega Slowcookerboek
Prijs: 22,99 euro
Categorieën: hoofdgerecht