Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Recept

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

A Very Vegan Christmas

Sam Dixon

Verschijning: 03-10-2024

Good Cook B.V.

Eenvoudig te bestellen bij:

Recept: Granaatappel-negroni

Uit: A Very Vegan Christmas
Een cadeautje van: Good Cook B.V.

20-11-2024 08:30 naar notities Rubriek: Recept

Voor 6 personen

Granaatappel-negroni

Ingrediënten:

  • 150 g gin
  • 150 g campari
  • 100 g granaatappelsap
  • 50 g zoete vermout
  • ijsblokjes
  • 100 g granaatappelpitten, ter garnering

Bereidingswijze:

Zet een grote maatbeker op een weegschaal, zet de weegschaal op 0, weeg de gin, campari, het granaatappelsap en de zoete vermout af.

Voeg wat ijsblokjes toe en roer goed.

Vul zes tumblers (lage, wijde glazen zonder voet; whisky-glazen) met veel ijsklontjes of laat in ieder glas één groot ijsklontje glijden. Verdeel de cocktail over de glazen, garneer met de granaatappelpitten en serveer de negroni direct!

Uit: A Very Vegan Christmas - Sam Dixon
Uitgever: Good Cook
Prijs: 17,50 euro

Categorieën: met alcohol, cocktail

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: A Very Vegan Christmas →

Steeds meer mensen willen helemaal of deels plantaardig eten. De feestdagen zijn dan vaak een uitdaging. Dit boek lost dat op.

Recept: Bloedsinaasappelpavlova →

Een meringue met een karamelachtige smaak, die het goed doet bij fris, scherp smakende bloedsinaasappels en lobbig geklopte room.

Getest: Knapperige spruitjes met salie en knoflook →

Spruitjes worden vaak bij de kerstdis gegeten. Deze manier van bereiden is snel en ze blijven lekker knapperig.

Getest: Omgekeerde prei-walnotentaart →

Een knapperig hartig, maar ook zoet taartje. Volledig plantaardig en lekker als bijgerecht bij een feestelijke maaltijd.

Alle blogs in de rubriek Recept [47]

Recept: Bloedsinaasappelpavlova →

19-11-2024 Een meringue met een karamelachtige smaak, die het goed doet bij fris, scherp smakende bloedsinaasappels en lobbig geklopte room.

Recept: Doordeweekse chili con carne →

15-11-2024 Dé studentenhap van schrijver Samuel Goldsmith

Getest [149] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Knapperige spruitjes met salie en knoflook →

Spruitjes worden vaak bij de kerstdis gegeten. Deze manier van bereiden is snel en ze blijven lekker knapperig.

Getest: Omgekeerde prei-walnotentaart →

Een knapperig hartig, maar ook zoet taartje. Volledig plantaardig en lekker als bijgerecht bij een feestelijke maaltijd.

Getest: Plaattaart met tomaat, kaas en pesto →

Voor plaattaarten kun je mij wakker maken. Deze is eenvoudig te maken en zeer smaakvol.

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Review [45] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: A Very Vegan Christmas →

Steeds meer mensen willen helemaal of deels plantaardig eten. De feestdagen zijn dan vaak een uitdaging. Dit boek lost dat op.

Recensie: Tinned Tomatoes →

Een heel boek over een product dat iedereen altijd in zijn voorraadkast zou moeten hebben.

Recensie: Oma's Bakboek →

Waan je aan oma's koffietafel met chocoladesoezen, appelbeignets en kletskoppen.

Lijstjes [1] →