20-11-2024 08:30 naar notities Rubriek: Recept
Voor 6 personen
Ingrediënten:
- 150 g gin
- 150 g campari
- 100 g granaatappelsap
- 50 g zoete vermout
- ijsblokjes
- 100 g granaatappelpitten, ter garnering
Bereidingswijze:
Zet een grote maatbeker op een weegschaal, zet de weegschaal op 0, weeg de gin, campari, het granaatappelsap en de zoete vermout af.
Voeg wat ijsblokjes toe en roer goed.
Vul zes tumblers (lage, wijde glazen zonder voet; whisky-glazen) met veel ijsklontjes of laat in ieder glas één groot ijsklontje glijden. Verdeel de cocktail over de glazen, garneer met de granaatappelpitten en serveer de negroni direct!
Uit: A Very Vegan Christmas - Sam Dixon
Uitgever: Good Cook
Prijs: 17,50 euro
Categorieën: met alcohol, cocktail