Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Recept

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

A Very Vegan Christmas

Sam Dixon

Verschijning: 03-10-2024

Good Cook B.V.

Eenvoudig te bestellen bij:

Recept: Granaatappel-negroni

Uit: A Very Vegan Christmas
Een cadeautje van: Good Cook B.V.

20-11-2024 08:30 naar notities Rubriek: Recept

Voor 6 personen

Granaatappel-negroni

Ingrediënten:

  • 150 g gin
  • 150 g campari
  • 100 g granaatappelsap
  • 50 g zoete vermout
  • ijsblokjes
  • 100 g granaatappelpitten, ter garnering

Bereidingswijze:

Zet een grote maatbeker op een weegschaal, zet de weegschaal op 0, weeg de gin, campari, het granaatappelsap en de zoete vermout af.

Voeg wat ijsblokjes toe en roer goed.

Vul zes tumblers (lage, wijde glazen zonder voet; whisky-glazen) met veel ijsklontjes of laat in ieder glas één groot ijsklontje glijden. Verdeel de cocktail over de glazen, garneer met de granaatappelpitten en serveer de negroni direct!

Uit: A Very Vegan Christmas - Sam Dixon
Uitgever: Good Cook
Prijs: 17,50 euro

Categorieën: met alcohol, cocktail

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: A Very Vegan Christmas →

Steeds meer mensen willen helemaal of deels plantaardig eten. De feestdagen zijn dan vaak een uitdaging. Dit boek lost dat op.

Recept: Bloedsinaasappelpavlova →

Een meringue met een karamelachtige smaak, die het goed doet bij fris, scherp smakende bloedsinaasappels en lobbig geklopte room.

Getest: Knapperige spruitjes met salie en knoflook →

Spruitjes worden vaak bij de kerstdis gegeten. Deze manier van bereiden is snel en ze blijven lekker knapperig.

Getest: Omgekeerde prei-walnotentaart →

Een knapperig hartig, maar ook zoet taartje. Volledig plantaardig en lekker als bijgerecht bij een feestelijke maaltijd.

Alle blogs in de rubriek Recept [96]

Recept: Hartige clafoutis met kerstomaten en parmezaan →

13-08-2025 Clafoutis is Frans gebak, maar dit een is hartige versie die je heel goed als maaltijd kunt eten.

Pizza die nooit faalt →

21-06-2025 Pizza: deeg, saus, beleg, simpel.

Recept: Courgette - zalm rolletjes →

02-06-2025 Heerlijke ovenschotel voor de lente/zomer

Review [64] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Hokkaido →

Recepten uit Noord-Japan, van het land en uit de zee

Recensie: Het complete basisbakboek →

Goede basis bakrecepten met heerlijke variaties daarop voor de thuisbakker

Recensie: Broodjes van Sam en Joris →

Goed brood transformeren in een topgerecht is iets wat echt iedereen kan, elke dag weer.

Getest [189] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Jerky van zalm →

Saketoba (jerky van zalm) is tegenwoordig een populaire snack, maar het begon als een belangrijke manier om zalm te conserveren

Getest: Maissoep →

Een heerlijke zoetige en volle maaltijdsoep

Lijstjes [1] →