Uit de keuken van Cookboogle

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

1 groente in de hoofdrol

Georgina Fuggle

Verschijning: 01-09-2017

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Eenvoudig te bestellen bij:

Een stressvrije maaltijd en een crowdpleaser

Uit: 1 groente in de hoofdrol

23-01-2024 00:00 Rubriek: Getest

Uit '1 Groente in de hoofdrol' komt dit recept voor geroosterde wortelgroenten. Je moet een liefhebber zijn van wortelgroenten, als dat zo is, is dit een heel fijn recept om vaak te gebruiken en veel mee te varieren.

Voor dit recept kun je eigenlijk alle wortelgroenten nemen die je lekker vindt. Helaas kon in geen meiknollen vinden toen ik dit ging maken. Ik verving ze door radijs, niet perse een succes helaas.

Weinig voorbereiding

De overige groenten op deze wijze bereid waren heerlijk. Ook hier geldt: korte voorbereiding, maar het moet wel een klein uurtje de oven in. Als je op tijd begint, heb je dus een stressvrije maaltijd en een crowdpleaser. Ik vermoed namelijk dat veruit de meeste mensen dit heerlijk zullen vinden. De schrijfster geeft bij het recept nog aanvullende tips en variaties. 

Lees de notities bij dit recept

alle recepten →

Meer uit deze publicatie:

Warm of koud te eten salade met sperziebonen →

Sperziebonensalade met een stevige smaak van blauwaderkaasdressing. Lekker bij de barbecue!

Heerlijke aubergine-parmigiana →

Top lasagne voor vegetariërs of een dagje zonder vlees.

Meer dan 100 groenterecepten op 1 plek →

1 Groente in de Hoofdrol van Georgina Fuggle - groente, groente en nog eens groente.

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Lijstjes [1] →

Getest [149] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Knapperige spruitjes met salie en knoflook →

Spruitjes worden vaak bij de kerstdis gegeten. Deze manier van bereiden is snel en ze blijven lekker knapperig.

Getest: Omgekeerde prei-walnotentaart →

Een knapperig hartig, maar ook zoet taartje. Volledig plantaardig en lekker als bijgerecht bij een feestelijke maaltijd.

Getest: Plaattaart met tomaat, kaas en pesto →

Voor plaattaarten kun je mij wakker maken. Deze is eenvoudig te maken en zeer smaakvol.

Review [46] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: A Very Vegan Christmas →

Steeds meer mensen willen helemaal of deels plantaardig eten. De feestdagen zijn dan vaak een uitdaging. Dit boek lost dat op.

Recensie: Tinned Tomatoes →

Een heel boek over een product dat iedereen altijd in zijn voorraadkast zou moeten hebben.

Recensie: Oma's Bakboek →

Waan je aan oma's koffietafel met chocoladesoezen, appelbeignets en kletskoppen.

Recept [47] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Granaatappel-negroni →

Een eenvoudige cocktail die in grote hoeveelheden te maken is.

Recept: Bloedsinaasappelpavlova →

Een meringue met een karamelachtige smaak, die het goed doet bij fris, scherp smakende bloedsinaasappels en lobbig geklopte room.

Recept: Doordeweekse chili con carne →

Dé studentenhap van schrijver Samuel Goldsmith