Uit de keuken van Cookboogle

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Taco's

Sandra Mahut

Verschijning: 06-03-2024

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Eenvoudig te bestellen bij:

Kabeljauw op je taco, why not?

Uit: Taco's

20-04-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

Deze taco is verrassend snel klaar.... als je de pickles al gemaakt hebt tenminste. Ook niet moeilijk, maar het moet wel even staan voordat je het kan eten.

Het paneren van de kabeljauw staat goed omschreven dus als je het volgens het recept doet, kan er niet zoveel misgaan.

Als je de taco's zelf maakt ben je iets langer bezig, maar ook dan is het zo gepiept. Heb je daar geen zin in, dan kun je natuurlijk altijd taco's in de winkel halen. Ik raad je wel aan om het in ieder geval eens te proberen, want het is leuk om te doen en erg lekker. Bovendien zit er dan geen houdbaarheidsrommel in.

Taco's met kabeljauw

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Taco's: het gerecht met een eigen feestdag →

Zelf taco's maken is ontzettend leuk om te doen en het is een perfect gerecht om samen met je kinderen te maken.

Tomatensaus, garnalen. Wat wil je nog meer? →

Onze persoonlijke favoriete taco uit het boekje 'Taco's' zijn die met tomatensaus, garnalen en guacamole.

Taco met gemarineerde zalm: lekker! →

Heerlijke taco's van maïstortilla's met in sojasaus en mirin gemarineerde zalmblokjes.

Recept [58] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Snackbrownie →

Een klein, warm, smeuïg en chocoladerig hapje.

Recept: Gebraden kip met honing, mosterd en gekaramelliseerde ui →

Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.

Recept: Tiramisu met limoncello →

Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.

Lijstjes [1] →

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Review [50] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Too Easy →

Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.

Recensie: Winter →

Winter van Diana Henry biedt 120 seizoensgebonden recepten die comfort en creativiteit combineren. Het boek is praktisch, inspirerend en perfect voor de koude maanden.

Recensie: Lekker Hollands →

Lekker Hollands: gedegen klassiekers en variaties op klassiekers, maar niet veel nieuws aan de horizon.

Getest [158] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Gekaramelliseerde tomatenspaghetti →

Spaghetti gekookt in tomatenbouillon. Boordevol smaak en lekker knapperig.

Getest: Galette met kaas en bloemkool →

Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.

Getest: Pasta met tonijn, rucola en citroen →

Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.