Uit de keuken van Cookboogle

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

Dumplings

La Taverne de ZHAO

Verschijning: 03-07-2024

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Krokante gyoza met vis

Uit: Dumplings

06-09-2024 07:25 naar notities Rubriek: Getest

GyozavisVoor de gyoza met vis uit 'Dumplings' heb ik een beetje de binnenbocht genomen zoals dat heet. Ik heb namelijk kant en klare gyoza velletjes gekocht bij de Aziatische supermarkt. Het vullen is werk genoeg, dus ik vond dat een prima idee.

Deze vellen kun je trouwens ook heel goed voor bijvoorbeeld ravioli gebruiken!

De vulling bestaat uit witvis (ik heb gewone diepvries koolvis gebruikt) met bleekselderij en smaakmakers. 

Deze gyoza bak je na het vullen in een koekenpan aan één kant en vervolgens giet je er wat water bij, gaat de deksel op de pan en stoof je het verder gaar in een paar minuutjes. 

Superlekker en heerlijk krokant, maar wel een behoorlijk tijdrovend klusje.

gyozavis2

 

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: Dumplings →

'Dumplings' is een nieuw deel uit de serie Chef het zelf. Zelf dumplings maken is leuk om te doen!

Getest: Dumplings met vis en garnalen →

Dumplings met een vulling van witvis en garnalen.

Getest: Vegetarische dumplings →

Zeer smaakvolle hapjes, die een volwaardige maaltijd vormen.

Recept [58] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Snackbrownie →

Een klein, warm, smeuïg en chocoladerig hapje.

Recept: Gebraden kip met honing, mosterd en gekaramelliseerde ui →

Door de kip klaar te maken op gekaramelliseerde uien, krijgt het vlees extra veel smaak en blijft het sappig. De mosterd en honing geven de kip een glorieuze gouden gloed.

Recept: Tiramisu met limoncello →

Tiramisu met limoncello is een frisse variant van het klassieke dessert. Het resultaat is een romig, verfrissend en licht zuur dessert met een kleine limoncellokick.

Getest [158] →

Recepten uit een kookboek uitgetest en besproken.

Getest: Gekaramelliseerde tomatenspaghetti →

Spaghetti gekookt in tomatenbouillon. Boordevol smaak en lekker knapperig.

Getest: Galette met kaas en bloemkool →

Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.

Getest: Pasta met tonijn, rucola en citroen →

Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.

Review [50] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Too Easy →

Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.

Recensie: Winter →

Winter van Diana Henry biedt 120 seizoensgebonden recepten die comfort en creativiteit combineren. Het boek is praktisch, inspirerend en perfect voor de koude maanden.

Recensie: Lekker Hollands →

Lekker Hollands: gedegen klassiekers en variaties op klassiekers, maar niet veel nieuws aan de horizon.

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?

Lijstjes [1] →