06-05-2024 08:00 naar notities Rubriek: Getest
Uit 'Flavour' maakte ik de Gekruide spaghetti met tomaat en auberine.
Het gerecht is absoluut niet moeilijk om te maken, maar je moet er even de tijd voor nemen. De aubergines moeten in plakjes gesneden namelijk voorbakken in de oven en dat neemt inclusief snijden een uurtje in beslag.
Ook de saus moet een half uurtje pruttelen. Een heerlijk ontspannen weekendklusje dus.
Ik was nooit zo weg van aubergines, maar ik heb ze de laatste tijd een beetje 'ontdekt'. Als je ze in de oven voorbakt, dan verliezen ze de sponzigheid die ik niet zo prettig vind in mijn mond en zijn ze eigenlijk heel erg lekker. Ook slurpen ze dan minder vet/olie op en dat vind ik veel lekkerder.
Dit is een heel erg lekker pastagerecht. Door toevoeging van de chilivlokken wordt het lekker pittig. Houd je daar niet zo van, dan kun je dat natuurlijk gewoon verminderen of weglaten.