29-05-2024 07:25
naar notities
Rubriek: Getest
Uit Grieks! maakte ik een heerlijke en voedzame salade van bloemkool en linzen. De bloemkool en linzen rooster je in de oven en worden na het afkoelen vermengd met een hele lekkere dressing op basis van groene olijven. In de dressing zit ook honing en rodewijnazijn, wat ervoor zorgt dat de smaak heel veel lagen heeft. Heel lekker bijgerecht of lunch.
Toprecept en zeer eenvoudig te maken.
Categorieën: bijgerecht, vegetarisch
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
In dit boek vind je de gerechten die Georgina Hayden het liefst elke dag kookt. Ongecompliceerd en gewoon lekker.
Garnalen en honing zijn een bijzondere combinatie. Maar het werkt wel!
Een rijstsalade met heerlijke frisse Griekse smaken.
Aubergines hebben bij de bereiding wat aandacht nodig, maar als je ze die geeft, dan smaken ze fantastisch.
Waanzinnig lekkere aardappelen met citroen en feta, geheel bereid in de oven.