Wat kan ik hier? Toelichting tonen →

Uit de keuken van Cookboogle | Rubriek: Getest

Cookboogle test, beproeft en reviewt recepten en publicaties

De Zilveren Lepel - Pasta

Meerdere auteurs

Verschijning: 14-08-2024

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Eenvoudig te bestellen bij:

Getest: Ravioli met een vulling van groente en kaas

Uit: De Zilveren Lepel - Pasta

27-08-2024 07:00 naar notities Rubriek: Getest

Zelf verse pasta maken... Ja, het is een klusje. Maar oh wat zit er veel meer smaak en textuur aan dan aan gedroogde pasta. En dat het bij elkaar voegen van bloem, eieren en een snufje zout zoiets lekkers voort kan brengen, vind ik bijna magisch. Als je graag knutselt met eten en je heb even de tijd, moet je het gewoon echt eens proberen.

Ravioli

Deze ravioli komt uit de Zilveren Lepel Pasta en is heel erg lekker! Zoals voor alle Italiaanse gerechten geldt is het belangrijk dat je goede ingrediënten gebruikt en dan zijn de simpelste dingen ontzettend lekker. 

Ravioli maken is best een tijdrovend klusje. Je moet het deeg maken, dat moet even rusten, je moet het deeg vervolgens uitrollen, op maat snijden, de vulling maken, vullen, uitsnijden en koken. Een heerlijke regenachtige zondagmiddagklus.

Toprecept, zoals ik uit de Zilveren Lepel serie gewend ben.

Ravioli

alle recepten → Zet op to-cook lijst notities hierbij →

Meer uit deze publicatie:

Recensie: De Zilveren Lepel Pasta →

Als je één boek in je collectie zou moeten hebben, is het De Zilveren Lepel Pasta.

Recept: Rigatoni met gehaktballetjes →

Een eenvoudig te bereiden Italiaanse smaakbom.

Recept: Spaghetti Carbonara →

Iedereen kent dit gerecht, maar hoe maak je het nou op Italiaanse authentieke wijze?

Getest: Taglierini met gerookte zalm, tomaat en roomsaus →

Weer een topper uit de Zilveren Lepel Pasta. Een perfecte smaakcombinatie van gerookte zalm en tomaten.

Getest: spaghettini met mozzarella en ansjovis →

Als je houdt van de uitgesproken smaak van ansjovis, dan is dit een recept voor jou!

Alle blogs in de rubriek Getest [158]

Getest: Gekaramelliseerde tomatenspaghetti →

15-12-2024 Spaghetti gekookt in tomatenbouillon. Boordevol smaak en lekker knapperig.

Getest: Galette met kaas en bloemkool →

13-12-2024 Een galette is een hartige Franse taart met een knapperige deegbodem. Deze is gevuld met bloemkool en kaas. Het heeft een rustieke uitstraling door de vouwrand.

Getest: Pasta met tonijn, rucola en citroen →

12-12-2024 Supereenvoudige pasta boordevol smaak en perfect in balans.

Recept [61] →

Soms maakt Cookboogle zelf recepten. Die delen we hier.

Recept: Curry met kip en aardappel →

Lekkere pittige (aan te passen naar smaak) curry met aardappel en kip

Recept: Tagliatelle met truffel →

Een verrukkelijke en zeer eenvoudige pasta met zwarte truffel

Recept: Franse uiensoep à la Cookboogle →

Uiensoep is een hartige soep van gekaramelliseerde uien, bouillon en kruiden. Geserveerd met geroosterd brood en gesmolten kaas, is het een smaakvol en vullend gerecht uit de Franse keuken.

Lijstjes [1] →

Review [52] →

Vers van de pers, bekeken, getest en hier uitgebreid besproken.

Recensie: Feest →

Een culinair feest voor elke gelegenheid

Recensie: Simpel en Puur voor elke dag →

Wat je dagelijks in je mond stopt, heeft zijn uitwerking op hoe je je voelt en hoe gezond je lijf is.

Recensie: Too Easy →

Makkelijk en vol van smaak: een typische Donna Hay.

Aangekondigd [5] →

De nieuwste kookboeken, zelfs al voor ze bij de drukker liggen.

Aangekondigd: november 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in november 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: oktober 2024 →

Wat komt er allemaal op de kookboekenmarkt in oktober 2024? Lees het hier!

Aangekondigd: september 2024 →

Naar welke titels kijken we bij Cookboogle uit in september 2024?