27-08-2024 07:00 naar notities Rubriek: Getest
Zelf verse pasta maken... Ja, het is een klusje. Maar oh wat zit er veel meer smaak en textuur aan dan aan gedroogde pasta. En dat het bij elkaar voegen van bloem, eieren en een snufje zout zoiets lekkers voort kan brengen, vind ik bijna magisch. Als je graag knutselt met eten en je heb even de tijd, moet je het gewoon echt eens proberen.
Deze ravioli komt uit de Zilveren Lepel Pasta en is heel erg lekker! Zoals voor alle Italiaanse gerechten geldt is het belangrijk dat je goede ingrediënten gebruikt en dan zijn de simpelste dingen ontzettend lekker.
Ravioli maken is best een tijdrovend klusje. Je moet het deeg maken, dat moet even rusten, je moet het deeg vervolgens uitrollen, op maat snijden, de vulling maken, vullen, uitsnijden en koken. Een heerlijke regenachtige zondagmiddagklus.
Toprecept, zoals ik uit de Zilveren Lepel serie gewend ben.