16-09-2024 08:00
naar notities
Rubriek: Getest
Eenvoud kan zo enorm lekker zijn. Deze eenvoudige ovenschotel is makkelijk te maken. Als jij zorgt voor goede, verse ingrediënten doet de oven de rest van het werk.
Eigenlijk is het zo simpel als dit: doe alles in een ovenschaal, meng door elkaar, zet in de oven en eet.
De portie is niet heel groot, dus als je een grote eter bent kun je er het beste brood bij eten. Daarmee kun je namelijk ook heel lekker die verrukkelijke saus opdeppen.
Categorieën: hoofdgerecht, warm, lunch
alle recepten →
Zet op to-cook lijst
notities hierbij →
Meer uit deze publicatie:
Recepten zijn bijna altijd voor 4 of meer eters. Eén pan, één portie is er voor de solokoks.
Een soep met de vurige frisheid van gember die in een mum van tijd op tafel staat.
De combinatie van zongedroogde tomaten, verse basilicum en olijven zorgen voor een mediterraan gevoel.
Het is natuurlijk een beetje verboden omdat het helemaal niet zo 'hoort' maar als je boze Italianen durft te riskeren, maak dan deze risotto!
Gezonde, friszoete salade met tomaten en rijpe perziken. Smullen!
Een troostrijke romige pasta die ook niet heel zwaar op de maag ligt.